Wie ben ik?

Ik ben zelf van jongs af aan een fanatieke hardloopster. Daarnaast ga ik graag met de mountainbike op pad en hou ik van lekker koken. Om mijn passie voor sport te kunnen combineren met voeding was mijn specialisatie als sportdiëtist een hele logische keus.

Als Noord-Hollandse ben ik in 1999 voor mijn stage diëtetiek bij de Universiteit Maastricht naar Limburg gekomen. Het leven in het Limburgse land beviel me zo goed dat ik na mijn stage nog 7 jaar met veel plezier als onderzoeksdiëtist bij de vakgroep humane biologie bij de Universiteit Maastricht heb gewerkt.

Sinds 2003 heb ik een eigen praktijk waar ik als sportdiëtist met heel veel plezier en enthousiasme (top)sporters begeleid, die hun sportprestatie willen verbeteren. Tevens zie ik ook veel mensen die middels de combinatie voeding en beweging hun gezondheid willen verbeteren. Naast individuele begeleiding werk ik sinds 2010 voor het Nationaal Trainingscentrum triathlon en para triathlon. Tevens ben ik structureel betrokken bij het regionaal trainingscentrum KNVB meisjes- en vrouwenvoetbal en RTC atletiek. Voor mijn werkzaamheden voor de verschillende sportbonden ben ik regelmatig te vinden op Papendal waar ik met collega’s overleg heb.

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en Vereniging Sportdiëtetiek Nederland® (VSN®). Tevens ben ik SCAS gecertificeerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Diëtetiek.

Contact gegevens

Marja Ockeloen – van der Hulst
Sportdiëtist

Servaashof 18
6325 EV Berg en Terblijt

Tel. 043-3255709
Mob. 06-52043347

E-mail: info@sport-en-voeding.nl

 

Bereikbaarheid openbaar vervoer:

Mijn praktijk is per bus te bereiken vanuit Maastricht en Valkenburg. Lijn 51 gaat van Maastricht via Berg naar Valkenburg en vice versa. Als u laat weten dat u met het openbaar vervoer komt, kan het tijdstip van het consult hierop afgestemd worden. Voor de exacte bustijden verwijs ik u naar: www.9292ov.nl

Bereikbaarheid met de auto:

Berg en Terblijt ligt op nog geen 5 minuten van Maastricht. Vanuit noord- en midden Limburg rijdt u via de A2 naar Maastricht. Bij het eerste stoplicht (de Geusselt) neemt u de afslag links richting Berg en Terblijt. U bevindt zich dan op de Rijksweg N590. U blijft deze weg volgen totdat u bij een rotonde komt. Neem de rotonde driekwart. Na zo’n 50 meter kunt u links afslaan. Deze straat heet “achter de hoven”. Vervolgens bij de derde straat (Servaashof) slaat u weer links af. Huisnummer 18 bevindt zich halverwege het hofje, aan de rechterkant.

Partners